Plusabonnement
terug
Geniet van de vele voordelen die het Plusabonnement biedt!


Schrijf me in voor een Plusabonnement
Maak zoveel kookboeken als je maar wilt

HOOFDgerechten, FEESTgerechten, SNELLE gerechten... Met een Plusabonnement maak je zoveel kookboeken als je wilt! Je kunt ieder kookboek een eigen titel, taal en layout geven, en per kookboek bepalen wie het boek mogen lezen: alleen jijzelf, je contacten, je kooknetwerk of iedereen.
Zorg dat je niets vergeet!

Twijfel je over de smaak van een ingrediënt, of wil je bepaalde ingrediënten later nog eens vervangen door andere? Met een Plusabonnement maak je makkelijk aantekeningen bij je recepten. De aantekeningen zijn alleen zichtbaar voor jouzelf, als je door je kookboek bladert. Op die manier vergeet je niets.
Geen tijd voor het maken van foto's?

Met de foto's uit onze fotobibliotheek zal je kookboek er snel professioneel uitzien. Je kunt de foto's binnen het Plusabonnement gebruiken voor de voorkant van je boek of bij je recepten. Alle foto's zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor druk.
Altijd genoeg ruimte voor je eigen foto's

Je eigen foto's en afbeeldingen verdienen de ruimte!
De ruimte die je beschikbaar hebt is met een Plusabonnement 200 MB (met een Basisabonnement 20 MB).

Ben je van plan om je kookboek (later) te laten drukken? Dan heb je misschien meer fotoruimte nodig. Voor professioneel drukken zijn foto's van hoge kwaliteit (300 dpi) vereist, en die nemen meer ruimte in beslag.
Herken je foto's makkelijk terug

Welke foto hoorde ook alweer bij dat gerecht? Met een titel bij de foto's weet je het zo. Geef je foto's zelf een titel of laat automatisch een titel toekennen.
Neem je kookboek mee naar de keuken!

Print met één muisklik je volledige kookboek uit, inclusief voorkant en inhoudsopgave. Zo heb je het boek tijdens het koken altijd bij de hand.
Wie, wat, wanneer?

Je hebt veel tijd gestoken in het maken van je kookboeken en het bedenken van leuke layouts. Dan ben je natuurlijk nieuwsgierig hoe vaak je boeken worden bekeken en wanneer. Met een Plusabonnement kun je deze gegevens inzien.
Koester je favorieten

Met een Plusabonnement hoef je niet te onthouden waar je favoriete kookboeken staan. Met een muisklik voeg je ze toe aan je lijst van favorieten op je persoonlijke startpagina.
Houd je reacties op recepten privé

Wil je op een recept reageren zonder dat iedereen kan meelezen? Met een Plusabonnement kun je je reacties privé houden. Alleen jij en de schrijver van het recept kunnen de reactie dan zien.